Van der Schilden
Zoeken

Beach Life

Beach Life

Love the Beachlife!

Het Nederlandse badmodemerk Beachlife begint bij mensen met een jonge geest die avontuurlijk en vrij zijn. Zij houden van het strandleven en genieten volop van ieder moment. Met een positieve attitude zijn zij de designers en inspirators van Beachlife.

Het merk is van Nederlandse bodem en staat bekend om haar onderscheidende prints en goede pasvorm voor verschillende type figuren. De collectie is verkrijgbaar in cupmaat A t/m F en in Europese confectiemaat 36 t/m 44 én is zo ontworpen dat je je er vrij in kan bewegen. Diverse tops en broekjes welke je los van elkaar kan kopen zorgen ervoor dat je je ideale bikini zelf samen kan stellen.

De collectie van Beachlife is niet rechtstreeks verkrijgbaar op onze webshop. Wel willen we je graag een beeld geven van de artikelen die we op dit moment in de winkel hebben. 

Heb je interesse in één van de artikelen hieronder? Neem telefonisch of via e-mail contact op met de winkel. Wij adviseren je graag over pasvorm en beschikbare maten, sturen artikelen op om thuis te passen of hangen het voor je apart om op te komen halen in onze winkel. 

 

Op dit moment staan er geen producten van het merk Beach Life in ons assortiment.

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel