Van der Schilden
Zoeken

Overzicht nachtmode dames

zomer 2020

 

Bij Van der Schilden Lingerie vind je dames nacht- en loungemode voor ieder seizoen. In de winter heerlijke warme pyjama's, nachthemden en huispakken om lekker mee op de bank te kruipen en in de zomer lekker luchtige nachthemdjes, shortama's en loungewear. Wij bieden een grote diversiteit aan merken, materialen, kleuren en prijsklassen. Op deze pagina ziet u een kleine impressie van ons huidige aanbod. Op de webshop is slechts een deel van onze collectie verkrijgbaar. Loop gerust eens binnen in één van onze winkels om te zien wat Van der Schilden ú te bieden heeft.

MERKEN

Het merkenaanbod nachtmode verschilt per seizoen. Wij zijn continu bezig om de kwaliteit en uitstraling van onze artikelen te waarborgen. Zo kan het zijn dat een merk dat vorig seizoen wel in de winkel hing, dit seizoen niet meer verkrijgbaar is. Maar andersom is dat ook het geval. Wanneer een merk komt met een kwalitatief goede collectie en leuke prints of nieuwe kleuren, kopen wij dit graag in voor onze winkels. Deze zomer vindt u in onze winkels onder andere:

Calvin Klein - een jong en sportief merk. naast lingerie heeft Calvin Klein ook fijne basic lounge- en sportmode.

Mey - al jarenlang een vaste waarde in onze winkels als het gaat om lingerie. Maar ook de loungemode van Mey vindt u bij ons. Nachtsetjes met een kanten randje en loungewear met zachte nachthemden en comfortabele huispakken.

Cyell - een bekend merk dat ieder seizoen met een grote collectie vertegenwoordigd is in onze winkels.

Snurk - staat bekend om zijn vrolijke prints. En zeg nou zelf, hoe leuk is het om samen aan het ontbijt te zitten in een matchende outfit met gebakken-ei-printje?

De nachtmode van Charlie Choe heeft een romantische uitstraling. Zachte stoffen in pasteltinten, opgeleukt met leuke prints en quotes. Voor de zomer hebben we van Charlie Choe ook heerlijke spaghettihemdjes en bijpassende badjassen.

Hanro staat voor luxe en kwaliteit. De nachtkleding van Hanro blijft mooi vorm- en kleurvast.

De nachthemden en bigshirts van Nanso hebben een unieke, herkenbaare stijl. De fleurige prints zijn altjd eenvoudig te herkennen.

 

MATERIALEN

Een nachthemd of pyjama koop je omdat je het mooi vindt, maar het moet vooral ook prettig zitten. De meestgebruikte materialen voor nachtmode zijn viscose, modal en katoen. Veel van onze artikelen zijn gemaakt vaan één of een combinatie van deze stoffen. Daarnaast hebben we in onze winkels ook zijden hemdjes en pyjama's.

Katoen is een natuurlijk materiaal, dat gewonnen wordt uit de katoenplant. Katoen is zacht, maar toch stevig, bezit de eigenschap om veel vocht op te kunnen nemen en is gemakkelijk te reinigen.

Viscose is een synthetische vezel, welke gewonnen wordt uit natuurlijk materiaal. Viscose bestaat net als katoen voor 90% uit cellulose, dat wordt gewonnen uit houtvezels. Veel eigenschappen van katoen en viscose komen overeen. Net als katoen is viscose ademend en vochtopnemend. Het voelt dus heerlijk aan op de huid. Door het vermogen veel vocht op te nemen, blijven kleuren en prints lang mooi.

Modal deelt veel eigenschappen met katoen en viscose. Net als deze twee stoffen is modal ademend, kleurvast, en bestand tegen krimpen. Modal voelt heel zacht en glad aan, een beetje zoals de textuur van zijde.

Zijde is een luxe natuurproduct, dat zacht aanvoelt op de huid en een subtiele glans heeft. Omdat het een 100% natuurproduct is, is zijde zeer geschikt voor de gevoelige huid. Zijde heeft een isolerende werking, waardoor het in de winter warm aanvoelt en in de zomer koel.

Veel van onze nachtmode is vervaardigd uit één van deze stoffen, of een combinatie hiervan. In de winkel kunnen onze stylistes je nog meer uitleggen over de eigenschappen van de verschillende stoffen, en welke stof het meest geschikt is voor jou.

 

 

 

 

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel