De juiste maat

 

Heb je wel eens gehoord dat maar liefst 80% van de vrouwen niet de juiste bh-maat draagt? Ja, het is echt zo!  Vaak kiezen we een maat die we denken te hebben, of die we al jaren dragen. Maar je lichaam is continu in verandering, net als je borsten. Of het nu komt door gewichtsverandering, een zwangerschap, hormoonschommelingen of gewoon het klimmen der jaren – al deze dingen hebben invloed op jouw perfecte bh-maat.

Nieuwsgierig naar jouw ideale match? Je kunt makkelijk zelf aan de slag met wat meetwerk. Meet je omtrek net onder je borsten en op het breedste punt van je borsten. Het verschil tussen deze twee geeft je een goede indicatie van jouw maat. Maar, remember, dit is alleen een startpunt.

Want eerlijk is eerlijk, de perfecte fit is super persoonlijk. Dit hangt niet alleen af van je lichaam, maar ook van het type bh en zelfs het merk. Kom eens langs in onze winkel, waar onze stylisten klaarstaan om je persoonlijk te adviseren. Samen ontdekken we de maat en het model waarin jij je onweerstaanbaar zult voelen! 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand weetjes, leuke items en nieuwe producten.